Hej och varmt välkommen hit! Jag heter Lena och det här är min personliga blogg om marknadsföring i sociala medier och sökmotoroptimering (SEO). Jag har intresserat mig för dessa båda ämnen i flera år nu och tänkte att ett blogg kan vara ett bra sätt att hålla sig uppdaterad. Jag kommer att dela med mig kring nyheter som har med marknadsföring i sociala medier och SEO att göra. Sannolikt kommer jag även att skriva om närliggande områden.

Om mig

Om mig och min bloggOm jag ska presentera mig lite kort så heter jag som sagt Lena och jag bor i en av Sveriges medelstora städer. Jag tycker om att skriva och har länge drömt om en blogg där jag kan dela med mig av min kunskap om sociala medier och sökmotoroptimering. Jag fascineras av sociala mediers frammarsch och allt spännande som händer på området. Det är så intressant att se hur olika organisationer utnyttjar potentialen i sociala medier för att stärka sina varumärken.

Det här kan du förvänta dig

Jag kommer att skriva om en del om vad som händer i mitt liv och återge om jag har lyssnat på intressanta podcasts eller besökt några föreläsningar som är relevanta för bloggen. Det kan till exempel handla om nya funktioner i sociala medier som jag vill berätta om. Det finns även en tanke om att lyfta konton som jag tycker gör ett extra bra jobb med sin marknadsföring via sociala medier för att belysa vad de gör rätt.

Inom området SEO sker det kontinuerligt nya saker speciellt när Google ändrar sina algoritmer och det är nya parametrar som är viktiga för att hamna högt upp i sökresultaten på Google. Jag kommer även att undersöka fler sökmotorer än Google. Jag hoppas att kunna uppdatera den här bloggen ofta. Följ mig gärna i sociala medier också för att inte missa nya inlägg. Du hittar mig bland annat på Instagram. Vad roligt att du har hittat hit!