Att skriva är en sak – att skriva kreativt är en annan! Att få ner ord kan de flesta, men det ska bli bra, finnas ett flöde och en mening med texten. Utbudet inom social marknadsföring är stort och det gäller att sticka ut. Lära sig skriva mer kreativt förbättrar chanserna att synas!

Alla kan bli bättre på att skriva kreativt! Talang är bra men övning ger färdighet. Natkurser har en lista med gratiskurser i kreativt skrivande. Där kan du enkelt hitta det som passar dig! Alla kurser som de har samlat är lättillgängliga, ska lära dig något och är framförallt gratis!

Vad har du för behov?

Lär dig skriva kreativtVilken kurs du ska välja beror på vad du har för behov. Fundera över vilka sociala medier du vill använda, vilka som är din målgrupp och vad det är du vill förmedla. Hur ser det ut just nu inom liknande marknadsföring? Hur kreativt är det budskapet som förmedlas? Hur skulle du vilja göra det bättre?

Välj en kurs

Se över utbudet hos Nätkurser och välj en kurs som passar dig. Följ kursen, använd dina nya kunskaper och börja skriva! Träna, använd i sociala medier och se vad du får för respons. Behöver du mer inspiration är det bara att välja en ny kurs. Nu är det bara att börja skriva – och skriva kreativt!